Gratis flyttekasser

Det kan være en bekostelig affære at skulle ud at investere i flyttekasser til en kommende flytning, men der er heldigvis både gratis og mere miljøvenlig alternativer til at købe traditionelle flyttekasser. Der er nemlig rig mulighed for at få billige eller ligefrem gratis flyttekasser, hvis man blot holder øje, bruger sit netværk eller har mod på at prøve noget nyt. 

Få gratis flyttekasser ved at genbruge

Man kan hurtigt komme til at bruge mange penge på flyttekasser. En flytning er i forvejen en kostelig affære, og det er derfor tillokkende at spare penge på flyttekasserne. Det første sted at starte din søgning efter gratis flyttekasser er i din familie og omgangskreds. Utrolig mange folk ligger inde med gamle flyttekasser på loftet, i kælderen eller ude i skuret, fordi de synes det er spild at smide dem ud. De fejler som regel intet og kan sagtens bruges igen. Skulle kasserne være slidte kan det som regel ordnes med lidt ekstra pakketape. Her er der rig mulighed for at låne sig til gratis flyttekasser.

Har du ikke held i den nærmeste omgangskreds, kan du med fordel prøve forskellige online portaler som fx Den blå avis og Gul og Gratis. Det er også værd at kigge i Facebook-grupper for dit lokalområde. Der findes mange lokale grupper, hvor folk både sælger og giver aflagte ting væk, og gratis flyttekasser er ofte nemme at finde her. Søg i gruppen eller lav et opslag med en efterlysning.

Få gratis flyttekasser med nyt delekoncept

DeleBoks er et relativt nyt deleøkonomisk koncept, hvor du kan låne flyttekasser og levere dem tilbage efter brug. Du booker ganske simpelt flyttekasserne online. Sammen med dine kontaktoplysninger angiver du, hvor mange flyttekasser du skal bruge, og hvornår de skal bruges. Som udgangspunkt har du kasserne til rådighed i 14 dage, men kan købe dig til ekstra tid, hvis det skulle blive nødvendigt.

Inden flytningen afhenter du flyttekasserne centralt i Aarhus. Kasserne bruger du som normale flyttekasser, og når din flytning er overstået afleverer du flyttekasserne tilbage samme sted som du afhentede dem.

Lige nu kører Deleboks oven i købet et rigtigt godt tilbud, hvor du kan få 10 gratis flyttekasser. Ellers er standardprisen 100 kr. for 10 flyttekasser i 14 dage.

Der er flere fordele end prisen ved flyttekasserne fra Deleboks:

  • Det er et miljøvenligt alternativ til de almindelige flyttekasser, da de er lavet af 100% genanvendeligt affaldsplast.
  • Flyttekasserne kan genbruges flere hundrede gange, og vi undgår unødig produktionsressourcer.
  • Flyttekasserne er af plastik og er derfor mere holdbare og beskytter dine ejendele endnu bedre end de almindelig flyttekasser af pap.

Overvejer du at gøre brug af DeleBoks kan du se mere på deres hjemmeside deleboks.dk og nedenfor kan du se hvordan du henter flyttekasserne.

 

Del dette indlæg:
Pin Del

Skriv en kommentar

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger og publicere navn og kommentar på siden. Vi anbefaler, at du ikke angiver følsomme personoplysninger, da de vil de blive slettet straks efter modtagelsen og din henvendelse ikke behandlet.